Anita Voskamp & Pebbles

Anita Voskamp & Pebbles

Wat mij het meest aansprak aan het traject wat Ingrid geeft is dat het persoonlijk gericht is op mij en mijn hond. Pebbles, mijn hond, komt uit het buitenland. Ik ervaarde onzekerheid en angst bij Pebbles. Hij ging blaffen naar mensen als hij schrok van die mensen, hij blafte naar honden als hij aan de lijn liep en kon dan ook behoorlijk uitvallen naar andere honden, reu of teef maakte niet uit.

Elke hond en eigenaar zijn weer anders en met de begeleiding die Ingrid geeft wordt er specifiek op de relatie en problemen van hond en eigenaar ingegaan. Ook ga je stap voor stap te werk en is de opbouw in het traject erg goed. Je krijgt duidelijke oefeningen en elke keer word je bewust gemaakt van wat er gebeurt, wat je hond laat zien en wat jij zelf kunt doen om voor rust en veiligheid en goede begeleiding te zorgen.

Ik heb veel meer begrip gekregen voor Pebbles, ik begrijp nu de lichaamstaal van hem, ook de subtiele signalen, waardoor je uiteindelijk ook zelf veel meer rust hebt. Je kunt vervelende situaties nu voorkomen en je hond veiligheid en zekerheid bieden.

Ingrid heeft altijd een luisterend oor, ongelooflijk veel kennis en kunde en geeft echt advies op maat.
Ik zou dit programma zeker aan anderen aanraden, omdat het zo op de hond en eigenaar is afgestemd en je werkt aan de problemen die je op dat moment ervaart met jouw hond.

Anita Voskamp – Pebbles