Assessmentsessie

Speciaal voor mensen die nog maar kort een hond uit het buitenland of herplaatser hebben geef ik een assesmentsessie. Ik kom bij je thuis en geef 1,5 uur persoonlijke begeleiding, beantwoord vragen en ga samen met jou in de praktijk werken. We kijken samen of jouw indruk/interpretatie van de signalen die je hond geeft kloppen. Zo kan je de basis leggen, een goed fundament van waaraf je samen verder kunt. 

Kennismaking

Het kan zijn dat je een hond geadopteerd hebt uit het buitenland. Of dat je verliefd bent geworden op een asielhond en die een liefdevol thuis hebt geboden. Je wilt het graag vanaf het begin goed doen en de basis meteen goed leggen. Ik leg je het belang van basisveiligheid uit en hoe jij daar voor kunt zorgen. Tevens ga ik dieper in op de noodzaak van rust en welke invloed stress kan hebben op het welzijn van je hond. Ik kom bij je aan huis en ga je meenemen in de belevingswereld van jouw hond. Wat gebeurt er voor jouw hond? Welke emoties spelen er mee? Hoe kan je jouw hond helpen? Ik leg je uit wat er achter het gedrag zit, waarom jouw hond doet wat hij doet. Het kan ook zijn dat je na een aantal weken ander gedrag ervaart van de hond die je in huis hebt genomen. Ook dan is een assessmentsessie waardevol.

Werkwijze

Je gaat samen met mij direct in de praktijk aan de slag. Ik begeleid jou en jij begeleidt jouw hond. Zo voel je direct wat er gebeurt, tussen jullie, en hoe het anders kan. Je krijgt inzicht in gedrag en achterliggende emoties en hoe je meer verbinding met jouw hond kunt krijgen. 

Investering 

De investering voor dit assessment is € 155,- inclusief btw, exclusief reiskosten. Je krijgt tips en adviezen waar je direct zelf mee aan de slag kunt.