Individuele sessie

Speciaal voor mensen die sinds korte tijd ander gedrag bij de hond ervaren en niet weten hoe ze de hond kunnen helpen. Of als je eens wilt kennismaken met mijn manier van werken, wilt sparren over jou en je hond, mijn inzicht wilt horen over gedrag van jouw hond. Ook hier kom ik bij je thuis, omdat dat de leefomgeving van je hond is. Je kunt kiezen voor één sessie en daarna beslissen of je nog een vervolg wilt.

Werkwijze

Tijdens een sessie ga je samen met mij gaat werken aan een specifiek onderdeel van Bewust Leiderschap. Stel je wilt meer weten over stress bij jouw hond, of welke impact angst heeft op jouw hond. Waarom laat jouw hond dit gedrag opeens zien. Wat kan jij doen om je hond te helpen. Ik beantwoord al je vragen en we gaan direct in de praktijk aan de slag. Een sessie duurt 1,5 uur.
Je gaat dan echt de verdieping in over datgene waar jij aandacht aan wilt besteden. Dit kan te maken hebben met het niet ervaren van basisveiligheid, zowel bij jezelf als bij je hond, of het niet kunnen uiten van emoties. Hoeveel sessies nodig zijn wordt besproken tijdens een interessegesprek.

Investering

De investering voor een sessie van 1,5 uur is € 155,- inclusief btw, exclusief reiskosten. Je krijgt tips en adviezen waar je direct zelf mee aan de slag kunt.